Mám rada tie chvíle, keď je u nás Klárkina najmilšia sesternica (a s ňou aj tá moja). Stalo sa už tradíciou, že si vždy urobíme niečo sladké a vačšinou sa snažím vymyslieť čosi, čo bude zdravé aj veľmi, veľmi chutné, a keďže tá moja sesternica má laktózovú intoleranciu, tak aj bezlaktózové (aj keď z čisto zištných dôvodov by som nemusela, pretože sa občas stane, že kým dopečiem, nezostane mi :D ). Tieto palacinky sa veľmi vydarili a okrem toho, že sa po nich naozaj len zaprášilo, ešte sa nám doma do večera vznášala krásna škoricová vôňa. A mať škoricový domov? Hmmm... ❤
Ingrediencie:
- 200 g hladkej špaldovej múky
- 400 ml mandľového mlieka
- 2 lyžice ovsených vločiek
- 2 lyžičky trstinového cukru
- 2 lyžičky škorice
- 1 vajíčko
- olej
- ríbezľový džem
- 2 banány
- mandle
- javorový sirup
Múku, vajíčko, cukor a