streda 21. marca 2012

prípravy a privítania

Vonku je už jar, síce trošku chladná, ale o to krajšia! To zubaté slnko, ktoré je už aj tak dosť teplé na to, aby sme mohli vyzliecť kabáty aspoň na obed, je krásnym jarným hlásnikom... Spievajú vtáci, ľudia sa usmievajú, deti zase okupujú všetky ihriská v okolí, my chodíme na dlhé prechádzky, testujeme bicykel od Ježiška aj s novou prilbou, konečne sa mohla Klárka zase šmykľavkovať (to je jej najobľúbenejšia činnosť na preliezkách), piecť pieskové koláče a naháňať drozdy, ktoré sú vždy rýchlejšie ako ona :) 

 

Doma máme všelijaké drobnôstky, ktorými sme si aj domov priniesli to, čo už rozkvitá vonku. Neviem, či sú to viac dekorácie alebo hračky :)






Aj balkóny sme vyupratovali, prichystali hlinu na sadenie aj kvetináče a kopu rastliniek, ktoré ešte ako bábätká (semienka) čakajú, že sa o ne postaráme :) Máme pažítku, bazalku, majoránku, mrkvu, cibuľu aj šalát, hrach a kukuricu - asi sa nám to všetko na ten balkón nepodarí vysiať, niečo budú musieť ubytovať starká a babka... A všimnite si hlavne meno tej peknej kukuričky ;)





























A čo ste si nasadili/nasadíte vy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...