Teľacinka je v našej rodine obľúbená. A keď sa k nej pridá ešte bryndza- mňam.. A rukola - mňam, mňam.. Nie je o čom :)
Potrebujeme:
- teľacie mäso
- bryndza
- rukola
- soľ
- čierne korenie
Príloha:
- zemiaky
- petržlenová vňať
Umyté mäso naklepeme na tenší plát, trošilinku posolíme (nakoľko bryndza je sama o seba slaná), okoreníme. Potom naň rozmrvíme bryndzu, navrch poukladáme rukolu, mäsko zvinieme do rolády a upevníme pevnejšou niťou. Pečieme v alobalom prikrytej nádobe (ku koncu odkryjeme a pár minút dopekáme).
Bryndza pri pečení trošku vytiekla a bola z nej úžasná omáčka. Mäsovú roládu rozviažeme, nakrájame, pridáme varené zemiaky ozdobené petržlenom a chutná večera je na svete :)
Krásny večer :)